We hebben weer internet
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jolanda
31 Oktober 2006 | Portugal, Tavira
In de eerste plaats allemaal hartstikke bedankt voor de leuke reacties op onze site. Erg leuk om te lezen dat jullie allemaal meeleven met onze "avonturen". We hebben sinds vandaag internet, het heeft heel veel voeten in aarde gehad, maar eindelijk is het zover. Wel erg langzaam maar dat zal wel komen door het warme weer vandaag. Morgen beginnen we officieel met werken. We worden om 09.00 uur al verwacht op het hoofdkantoor van de firma Sotalugar. We zijn nog aan het dubben of ze een bedrijfskantine heben of dat we zelf voor ons lunchpakket moeten zorgen. We gaan maar van het eerste idee uit. Overmorgen komt de man van het internet terug om de andere computers opnieuw aan te sluiten op internet. Ook hebben we een accu gekocht die de stroomwisselingen opvangt van de computers. zo zie je maar het kost wat, maar dan heb je ook wat!!!!!!!. De foto's moeten jullie nog even tegoed houden tot ik wat meer tijd heb. Nu roept Jolanda dat het eten klaar is, tot gauw. Groetjes van Peter en Jolanda.
31 Oktober 2006 - 19:35
Pa En Ma Stroeve:
Fin, dat jullie zelf internet hebben nu. We wensen jullie veel succes op jullie eerste werkdag. Hopenlijk hoeven jullie geen honger te lijden en ze inderdaad een bedrijfscantine hebben. Gelukkig dat bij jullie het weer weer goed is; jammer dat Mark en Sjaron het zo slecht getroffen hebben. We hopen spoedig te horen hoe het werk bevalt. Liefs. Pa en Ma -
31 Oktober 2006 - 20:06
Het Hoofdkantoor:
goed gedacht, wij rekenen op jullie voor de natjes en droogjes.
wat is nu het mailadres.? -
31 Oktober 2006 - 20:46
Michiel En Petra:
Klinkt goed allemaal. Warm weer....hier is de herfst nu echt begonnen, windkracht 9 hebben ze voorspeld voor vannacht!Fijn dat jullie internet hebben. Loop regelmatig langs julllie oude huis... wel gek hoor. Nog weinig activiteiten te bespeuren van nwe bewoners.
Succes met de eerste werkdag!
Liefs
Michiel, Siem, Emma en Petra
natte neus van Duc -
01 November 2006 - 09:24
Mark En Sharon:
hehe eindelijk internet en eindelijk mooi weer, nu wij weg zijn hahaha
liefs mark en sharon -
01 November 2006 - 19:14
Hellen:
eindelijk internet! als je dit leest hebben jullie de eerste werk dag erop zitten,hopelijk goed bevallen! we bellen weer! kus je (schoon) zus x