Telefoonnummer
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jolanda
28 Oktober 2006 | Portugal, Tavira
ons telefoonnummer is 09001521 dan krijg je een stem die zegt 2 cent per minuut dan draai je 00351 281 323373 tot horens.....als we thuis zijn natuurlijk!
Het vorige mailtje met telefoonnummer is verwijderd stond het verkeerde telefoonnummer in namelijk 0900 1251 ALLEEN HET BOVENSTAANDE NUMMER IS GOED!!!
28 Oktober 2006 - 18:53
Pa En Ma Stroeve:
Hallo, we hadden het al van Jeroen gehoord en we hebben al gebeld, maar jij, Peter, was naar het internetcafé. Ik probeer iedere week een keer te bellen in de avonduren, dan zijn jullie het meeste thuis. Jullie hebben nu goed weer zag ik op TV. Succes met werken volgende week. Liefs Pa en Ma -
30 Oktober 2006 - 11:03
Anne:
Hoi hoi,
Fijn dat het goed met jullie gaat! Leuke site, ook leuk om al die foto's te bekijken..
Ben wel jaloers op het weer bij jullie ;) Hier is het al echt herfst!
Groetjes Anne -
31 Oktober 2006 - 13:56
Ezra:
Hoi Peter en Jolanda, hier een berichtje uit Beuningen.Jullie beginnen nu lekker weer te krijgen, bij ons word het namelijk steeds meer herfst, (volgende week in het Noorden natte sneeuw)Is het huisje al mooi ingericht?het auto rijden gaat heel goed ;) succes!! Dikke kus Ezra