7 oktober 2006 - Onderweg
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jolanda
07 Oktober 2006 | Frankrijk, Urrugne
Want 1 ding is zeker we willen wel lekker weer hebben tijdens onze reis naar de zon.
We houden jullie op de hoogte.
07 Oktober 2006 - 16:14
Suus:
Zit niets anders op.... regenlaarsjes voor Faby ! -
07 Oktober 2006 - 18:38
Bas:
Het is hier niet veel beter dus...
Precies wat suus zegt scjoenen voor faby:P
07 Oktober 2006 - 18:50
Pa En Ma Stroeve:
Bedankt voor jullie bericht. We reizen en leven met jullie mee. Veel succes en nog fijne dagen op vakantie. Liefs -
08 Oktober 2006 - 07:01
Ron En Maya:
Leuk weer even wat te lezen, enne met dat weer komt het vast wel goed, jullie gaan tenslotte de goede kant op! Goede reis nog en tot het volgende bericht! liefs en 'n knuffel voor Faby -
08 Oktober 2006 - 08:01
Jos Diks:
hier een berichtje uit puiflijk.
Gister feest gehad van de SNS frans Frans Bouwer Bluf en do waren van de party leuk feestje gehad. Verder alles goed hier de herfst is ingeslagen blaadjes vallen van de boom niet goed voor mensen die daar gevoelig voor zijn.
Rij voorzichtig en de groetjes Jos Jessica bram wouter stijn en jaimmie -
08 Oktober 2006 - 11:39
Mark:
het is hier nu wel f mooi, maar je merkt dat de herfst is begonnen, tot snel -
08 Oktober 2006 - 13:46
Oma Verhees:
Ben jaloers op jullie zo lekker weg met de caravan. Geniet er maar van. Het harde leven komt snel genoeg. Goede reis ! -
09 Oktober 2006 - 13:21
Beninkies:
hopelijk is de zon weer gaan schijnen.... zo te lezen schijnt hij in jullie hartje volop!!!
We lezen het wel.
Liefs
09 Oktober 2006 - 17:24
Helleke:
eindelijk in het mooie weer!we zitte met zn allen de site te lezen en realiseren ons steeds meer wat voor een goede stap jullie gemaakt hebben,ondanks dat we jullie wel gaan missen!liefs de verheesjes.. en de diksjes -
09 Oktober 2006 - 19:15
Annelies En Kees:
Hallo ex overburen. Zo te lezen zijn jullie al een heel eind op weg naar jullie uiteindelijke doel. Wij wensen jullie nog een fijne reis verder naar Portugal en gaan jullie belevenissen daar zeker volgen. Groetjes, Annelies en Kees -
12 Oktober 2006 - 12:32
Claudia En Annemiek:
Hallo die Peter en Jolanda,
We hebben net ons heerlijke BB broodje op en we hadden er een teveel meegenomen....???!!! Maar die heeft Claudia opgegeten want die heeft altijd nog honger weet je wel. Hier een beetje stil zonder jou (Claudia zegt heel bescheiden een beetje, zeg maar gerust heel veel. Dus conclusie: we missen je en kom dus maar snel weer terug. We hopen dat jullie het goede weer tegemoet gaan rijden want jullie hebben nu wel heel veel regen gehad. Hoe was de route bij Rouen, wel heel rustig he.
Loopt alles nog volgens planning of zijn jullie er stiekem al en ben je al aan het genieten van de rust (nog wel). Weinig zakelijk nieuws, natuurlijk veel prive nieuws zoals altijd, maar dat kunnen we niet allemaal openbaar maken. Ja Peter je mist het een en ander..... Kun je svp een prive site openen voor de reaties van de emigratiemand, ook te persoonlijk!!!!
Eventuele domeinnaam www.emigratiemand.com we hebben inmiddels de tranen in de ogen van verdriet (lees gegiechel) en we mailen snel weer!
Doei en tot gauw,
Claudia en Annemiek