6 oktober 2006 - Onderweg
Door: Peter
Blijf op de hoogte en volg Peter en Jolanda
07 Oktober 2006 | Frankrijk, Urrugne
We hadden gisteravond besproken om vandaag door te rijden richting Bordeaux en Biarritz.
Het weer rond Poitiers zou bewolkt en regenachtig zijn en we hadden veel behoefte aan een warmere temperatuur. Na vertrek steeg de temperatuur om 10 uur al naar 16º. En om 11 uur stond de temp.meter op 17 º. Kijk zo ging het goed. ’s Middags liep de temperatuur al op naar 23 a 25 º. We kwamen om 16.00 uur in Urrugne aan. Een plaatsje 10 km van de Spaanse grens en dichtbij de badplaats Biarritz.. De camping hadden we snel gevonden. Je kon zien dat het hier al flink geregend had, de grond was drassig. We besloten om hier minimaal 2 nachten te verblijven. De temperatuur was heerlijk om 19:00 uur nog rond de 23º. Natuurlijk heb ik de korte broek nog aan. Op dit moment is Jolanda met het eten bezig terwijl ik achter de laptop zit om deze tekst te schrijven. Morgenvroeg gaan we kijken naar een camping hier 46 km vandaan in de plaats Zarautz. Deze camping schijnt een geweldig uitzicht te hebben op de Pyreneeën en de kust. Mits het mooi weer is en niet te winderig.
Wij gaan eten, prettige avond en tot morgen.